Condiciones d'ús

Actualitzat per última vegada: el 26 de febrer del 2017

Si us plau, llegeixi atentament aquestes condicions d'ús ("Condicions", "Condicions d'ús") abans d'utilitzar el lloc web www.valoracioninmueble.es ("Servei") operat per Pèrits Immobiliaris Franquesa.

L'accés i ús al servei està condicionat a l'acceptació i conformitat d'aquestes condicions d'ús. Aquestes condicions d'ús són aplicables a tots els usuaris que accedeixin o facin ús d'aquest servei.

Amb l'accés o la utilització d'aquest servei vosté accepta estar subjecte a aquestes condicions d'ús. Si està en desacord amb alguna part de les condicions d'ús aleshores no ha d'utilitzar el servei.

Enllaços a altres llocs web

El nostre lloc web pot contenir enllaços a llocs webs de tercers que no són propietat o estan controlats per Pèrits Immobiliaris Franquesa.

Pèrits Immobiliaris Franquesa no té control sobre ells ni tampoc assumeix cap responsabilitat per al contingut ofert per aquests llocs web o la política de privacitat que desenvolupen. Vosté reconeix i accepta que Pèrits Immobiliaris Franquesa no és responsable ni està subjecte, directe o indirectament, a cap dany, perjudici o pèrdua causada o presuntament causada o vinculada a l'ús o a la confiança amb el contingut, els béns o serveis oferts per part d'aquests llocs web de tercers.

Recomanem especialment llegir les condicions d'ús i les polítiques de privacitat dels llocs web de tercers que vosté pugui visitar.

Rescissió

Podem rescindir o suspendre l'accés al nostre servei inmediatament, sense previ avís, responsabilitat o obligació, sigui quina sigui la raó, sense limitacions en el cas d'incomplir-se les condicions d'ús.

Totes aquelles disposicions de les condicions d'ús que per la seva naturalesa hagin de mantenir la seva vigència, la mantindran, incloent sense limitacions, disposicions sobre la propietat, denegacions de garanties, indemnitzacions i limitacions per obligacions.

Legislació aplicable

Aquestes condicions d'ús estan regides i constituïdes d'acord amb les lleis espanyoles vigents, sense afectar a les disposicions sobre conflicte de lleis.

La impossibilitat d'exigir o de cumplir qualsevol dret o disposició d'aquestes condicions d'ús no funcionará com a renúncia d'aquests drets. Si qualsevol disposició d'aquestes condicions d'ús es considera no vàlida o incomplible per un jutjat, la resta de disposicions es mantindran efectives. Aquestes condicions d'ús constitueixen un acord íntegre entre nosaltres i el servei ofert, revocant i remplaçant qualsevol acord previ que s'hagi pogut establir entre nosaltres respecte els nostres serveis.

Canvis

Ens reservem el dret, segons el nostre criteri, a modificar o remplaçar aquestes condicions d'ús en qualsevol moment. En el cas de fer-se una revisió intentarem proporcionar en el mínim d'un termini de 30 dies una notificació sobre les noves condicions d'ús. Aquells canvis que es considerin remarcables vindran determinats sota la nostra discreció.

Si continua accedint als nostres serveis una vegada la revisió de les condicions d'ús s'ha fet efectiva, accedeix i accepta aquestes condicions d'ús revisades. Si vosté no accepta aquestes noves condicions d'ús, si us plau deixi d'utilitzar el nostre servei.

Contacte

Si té qualsevol dubte referent a les condicions d'ús, si us plau, contacti amb nosaltres.