Política de Privacitat Pèrits Immobiliaris Franquesa

1. Condicions:

Al accedir al lloc web http://www.valoracioninmueble.es, vostè accepta estar subjecte a les condicions d'aquest servei, a totes les lleis i regulacions que se li atribueixen, així com també a complir amb les lleis locals que se'n deriven. Si vostè no està d'acord amb alguna d'aquestes condicions, no accedeixi o utilitzi aquest lloc web. Els materials continguts en aquest lloc web estan protegits per les lleis aplicables de copyright i trademark.

2. Llicència d'ús:

 1. Es concedeix el permís per desar temporalment una còpia dels materials (informació o programari) del lloc web Pèrits Immobiliaris Franquesa per a la seva visualització temporal, personal i no comercial. Aquesta és únicament una concessió de la llicència, no una transferència de títol, sota aquesta llicència no es pot:
  1. modificar o copiar els materials;
  2. utilitzar els materials per a qualsevol fi comercial, o exhibir-los públicament (ja sigui amb una finalitat comercial o no comercial);
  3. intentar descompilar o dur a terme enginyeria inversa de qualsevol programari present en el lloc web Pèrits Immobiliaris Franquesa;
  4. suprimir qualsevol dret d'autor o anotacions de propietat presents en el contingut del lloc web;
  5. transferir els materials a una altra persona o reproduir els materials a un altre servidor.
 2. Aquesta llicència cessarà automàticament si vostè viola qualsevol d'aquestes restriccions i podrà ser també cessada per Pèrits Immobiliaris Franquesa en qualsevol moment. Un cop acabada la consulta d'aquests materials o en finalitzar aquesta llicència, ha de destruir qualsevol material descarregat en la seva possessió, ja sigui en format electrònic o imprès.

3. Avís Legal:

 1. Els materials del lloc web Pèrits Immobiliaris Franquesa es subministren de la mateixa manera com es creen. Pèrits Immobiliaris Franquesa no ofereix cap garantia, expressa o implícita, i per la present exonera i nega totes les altres garanties incloent, sense limitació, garanties implícites o condicions de comerciabilitat o idoneïtat per a un propòsit particular, la no infracció de la propietat intel°lectual o altra violació de Drets.
 2. Ademés, Pèrits Immobiliaris Franquesa no ofereix cap garantia ni declaració pel que fa a l'exactitud, els resultats probables o la fiabilitat de l'ús dels materials d'aquest lloc web o dels materials de qualsevol altre lloc web enllaçat a aquest lloc.

4. Limitacions:

En cap cas, Pèrits Immobiliaris Franquesa o els seus proveïdors seran responsables dels danys o perjudicis (incloent, sense limitació, danys per pèrdua de dades o ganys, o per interrupció del negoci) derivats de l'ús o la incapacitat d'utilitzar els materials del lloc web Pèrits Immobiliaris Franquesa, fins i tot si Pèrits Immobiliaris Franquesa o un representant de Pèrits Immobiliaris Franquesa ha estat notificat verbalment o per escrit de la possibilitat de tal dany. Degut a que algunes jurisdiccions no permeten limitacions sobre les garanties implícites, o limitacions de responsabilitat per danys conseqüencials o incidentals, aquestes limitacions no se li aplicaran a vostè.

5. Fiabilitat dels materials:

Els materials presents en el lloc web Pèrits Immobiliaris Franquesa poden incorporar errors tècnics, tipogràfics o fotogràfics. Pèrits Immobiliaris Franquesa no garanteix que cap dels materials presents al seu lloc web siguin exactes, complets o actuals. Pèrits Immobiliaris Franquesa pot realitzar canvis en els materials continguts en el seu lloc web en qualsevol moment sense previ avís. No obstant això, Pèrits Immobiliaris Franquesa no es compromet a actualitzar sempre aquests materials.

6. Enllaços:

Pèrits Immobiliaris Franquesa no ha revisat tots els llocs web enllaçats al seu web i no es fa responsable del contingut d'aquests llocs web enllaçats. La inclusió de qualsevol enllaç no implica l'aprovació per part de Pèrits Immobiliaris Franquesa de tot el lloc web. L'ús de qualsevol lloc web enllaçat corre sota responsabilitat de l'usuari.

7. Modificacions:

Pèrits Immobiliaris Franquesa pot revisar les condicions de la política de privacitat del lloc web en qualsevol moment sense previ avís. Amb l'ús i accés al lloc web s'accepta estar d'acord amb l'actual i última versió d'aquestes condicions de la política de privacitat.

8. Legislació aplicable:

Aquests termes i condicions estan regits i interpretats d'acord amb les lleis espanyoles i vostè es compromet a sotmetre irrevocablement a la jurisdicció exclusiva dels tribunals espanyols.

Política de privacitat

La seva privacitat és important per a nosaltres.

Forma part de la política de Pèrits Immobiliaris Franquesa respectar la seva privacitat respecte a qualsevol informació que poguem recopilar durant la vida operativa del nostre lloc web. En conseqüència, hem desenvolupat aquesta política de privacitat per a que vostè entengui com recopilem, utilitzem, transmetem, divulguem i en general fem ús de la informació personal. Trobi detallada la nostra política de privacitat a continuació.

Estem compromesos a desenvolupar el nostre negoci d'acord amb aquests principis per assegurar que la confidencialitat de la informació personal estigui protegida i es mantingui. Pèrits Immobiliaris Franquesa pot canviar aquesta política de privacitat de tant en tant sota criteri exclusiu de Pèrits Immobiliaris Franquesa.